X

Хоптян влаштує своїм підлеглим тотальне ЗНО

Голова Тернопільської облдержадміністрації зібрався провести атестацію усіх своїх підлеглих

Валентин Хоптян доручив своєму заступнику Юрію Желіховському провести атестацію усіх державних службовців обласної адміністрації. На цю роботу відведено два наступних місяця – травень і червень.

– Якщо бачимо, що люди не ті підібрані, або хтось колись брав по якомусь знайомству, проханню і вони сьогодні просто сидять і висиджують. Я розумію, що сьогодні можна ставити питання, що ви ніби нам платите і ми ніби працюємо. Це правильна претензія сьогодні до нас, до керівників. І ми ставимо ці питання і перед прем’єром Азаровим і Президентом Януковичем. Ситуація дійсно не проста в цілому по державі. Сьогодні одна із найнижчих зарплат якраз у державних чиновників. Але вона буде поступово підніматися. Починаючи вже з цього півріччя. Тому ми маємо подивитися, хто у нас працює і як працює, як справляється із завданнями, – зауважив губернатор.

Окрім того, як пообіцяв на колегії ОДА Валентин Хоптян, він проведе зустрічі із працівниками у кожному управлінні, перевірить плани роботи структурних підрозділів і їхнє виконання. Зайнятися цим керівник області планує одразу після травневих свят.

– Всі готуйтеся. Можливо, нам дійсно треба піти шляхом: менше, але краще, – резюмував голова облдержадміністрації.

Дмитро Мельникович: Журналіст.