X

Хоптян каже, що його підлеглі працюють «як у забитому колгоспі»

Колегія Тернопільської обласної державної адміністрації сьогодні нагадувала «розбір польотів».

На горіхи найбільше дісталось начальнику відділу роботи зі зверненнями громадян та кільком головам райдержадміністрацій. Власне одним із пунктів порядку денного якраз і було питання щодо розгляду скарг і листів людей за минулий рік. Начальник відділу Ігор Копачук звернув увагу на формальний підхід до розгляду звернень громадян у більшості районів нашої області. На що голова облдержадміністрації відреагував дуже жорстко.

– Якщо люди до вас звертаються і ви не можете вирішити проблеми на рівні району, тоді там немає керівника і його треба міняти, – обурився Валентин Хоптян. Губернатору також не сподобалось, як його підлеглі підготувались до цієї колегії зокрема, і працюють загалом.

– Це останній раз ви подаєте і приймаєте документи, які належним чином не підготовлені. Той, хто прийняв, і той, хто отримав, будуть звільнені з роботи. І взагалі деякі начальники управлінь звикли працювати як у забитому колгоспі, а там і то більше було культури. Приходять, папірчики тримають, руки трусяться, поки дійшов пом’яв його. Якась культура діловодства повинна бути, якась папочка, це ж лице начальника управління…

Насамкінець Валентин Хоптян пообіцяв покласти край такій «дикості» серед чиновників.

Адріана Макаренко

Дмитро Мельникович: Журналіст.