X

Хоптян іде у відпустку, а коли повернеться – одразу перевірить, як у районах підняли «лежачі» підприємства

Голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян вважає, що на Тернопільщині повинні запрацювати усі великі м’ясопереробні підприємства. Наразі, за його словами, вивчається питання відновлення роботи тернопільського м’ясокомбінату, який заборгував одному з українських банків 20 мільйонів гривень.

.

Це питання підняв губернатор сьогодні на колегії облдержадміністрації.

– Про це ми з вами говорили вже давно. А якщо ще буде думати над цим і голова адміністрації з Чорткова, як запустити м’ясокомбінат, і не тільки його, тоді буде видно, що ми на щось разом із вами здатні. Я ще раз наголошую кожному із вас і ще раз прошу усіх голів. Через десять днів, після мого повернення із відпустки, кожен буде доповідати, що зроблено і у питаннях розвитку тваринництва, і що зроблено вами, які шляхи намічено і як ви будете вирулювати у питаннях запуску «лежачих» підприємств. А це називається створення робочих місць. Це одне із головних пріоритетних питань, яке буде стояти сьогодні перед владою області, – наголосив Валентин Хоптян.

Додамо, що сьогодні у порядок денний засідання колегії облдержадміністрації було включено чотири питання. Це – підготовка області до осінньо-зимового періоду, дотримання структурними підрозділами виконавської дисципліни, підсумки оздоровлення дітей влітку, а також виконання обласної програми профілактики правопорушень і злочинів, вчинених неповнолітніми.

Дмитро Мельникович: Журналіст.