X

Головний регіонал обласної ради: “Свобода” не вміє домовлятися”

Голова фракції «Партії регіонів» у Тернопільській обласній раді Павло Федик винить у всіх бідах найвищого представницького органу нашого краю представників ВО «Свобода». «Регіонал» заперечує причетність виконавчої гілки влади до блокування роботи ради вже протягом шести місяців.

 

– Негативно оцінюю роботу обласної ради, – додав Павло Федик. – Ці події свідчать про невміння домовлятись представниками ВО «Свобода». Єдине бажання цієї політичної сили –  мати свого голову обласної ради. Тільки заради цього всю область штовхають на порушення законодавства і невілювання інтересів виборців.

Були спроби сідати за стіл переговорів у сесійній залі і поза нею. Всі помітили –  результату немає. Це говорить про неефективність роботи обласної ради. Наслідки вже відчуваються. Наприклад, ситуація з екстреною допомогою. Люди не отримують зарплати, не працюють спефонди тих підприємств, які фінансуються з обласного бюджету. Що ж тут доброго?

Павло Федик так і не відповів на запитання кореспондента «За Збручем» про майбутні перспективи «Партії регіонів» на потенційних перевиборах у Тернопільську обласну раду. Лише додав: «Фракція «Партії регіонів» зробила все, щоб обласна рада запрацювала!».

Дмитро Мельникович: Журналіст.