X

Екс-губернатор Тернопільщини погрожує Путіну майданом

Народний депутат України від Партії регіонів Ярослав Сухий назвав програму про візит Президента України Віктора Януковича до Росії, що вийшла на телеканалі «Росія»  «гидотою».

«Схоже, що це у російських політтехнологів справи погані, раз вони опускаються до такого дрібного шантажу президента суверенної держави», – сказав він.

 На думку Сухого, ні для кого не секрет, «що собою являє російське керівництво», та ілюзій на цей рахунок уже ні в кого не залишилося.

 «У Путіна справи теж дрянь. Він краще б готувався до російського майдану. Путін думає, що це йому так просто пройде і він все життя буде царювати », – заявив Сухий.

 Він вважає, що автори програми сподівалися зробити постріл, яким би змусили Януковича бути більш поступливим. «Але цей постріл холостий, бо Янукович це не Кучма і не Ющенко. Він більш стійкий, твердий і непоступливий », – впевнений Сухий.

 Він заявив, що, спостерігаючи за частими нападками на українське керівництво російських медіа, йому згадується вірш Василя Симоненка, закінчується словами: «А ми спокійно й суворо стрічаємо у праці і борні наклепи злобні та тупі докори, потоки божевільної брехні».

Нагадаємо, російський тележурналіст Дмитро Кисельов на телеканалі «Росія» дав свою оцінку візиту українського президента Віктора Януковича до Росії і його зустрічі з російським колегою Володимиром Путіним. Він намалював похмуре майбутнє України поза Митним союзом і, по суті, висміяв президента України.

 

[youtube1]u6GIa4sehTc[/youtube1]

Дмитро Мельникович: Журналіст.