X

Біля Збаража перекинувся зоопарк на колесах

На Тернопільщині перекинувся мікроавтобус, де, крім восьми пасажирів, були нутрії, павичі, голуби, кролі, гуси та інші тварини. Сталася автопригода поблизу Збаража, 26 лютого, автобус прямував з Рівненщини на виставку тварин у Тернопіль.

Один пасажир мікроавтобуса поранеий, тварини, запевняють в ДАІ не постраждали. А причиною аварії стало те, що задні колеса автобуса були лисі. Водій не впорався з керуванням, автомобіль перекинувся, – повідомляє TV-4.

– На задніх колесах мікроавтобуса була літня гума. Коли він проїжджав з мокрого покриття на так звану кашу, автобус занесло і він перекинувся. На щастя, не полетів у кювет, бо травмованих і жертв могло б бути набагато більше. Цей автобус перевозив людей, які їхали в Тернопіль на ярмарок з міста Ковель. Вони везли з собою нутрії, кролів, павичів, гусей, голубів для того, щоб показати тернополянам. В результаті цієї автопригоди тварини не доїхали до Тернополя, – розповів старший інспектор Тернопільського обласного управління ДАІ Микола Лецкалюк.

Тварини, запевняють в Державтоінспекції, не постраждали. Поки оформляли дорожньо-транспортну пригоду та чекали на інший транспорт, їм довелося дещо померзнути.

У лютому на Тернопільщині трапилось чотирнадцять аварій, четверо людей загинуло, вісімнадцять отримали поранення. Відтак працівники Державтоінспекції закликають бути обережними на дорогах і дотримуватися правил дорожнього руху.

Дмитро Мельникович: Журналіст.