Розсипами нових словесних перлів відзначився голова Тернопільської ОДА. Так, Хоптян підозрює, що його антикорупційний телефон «фільтрують»

Захистити чесних і добросовісних підприємців від поборів чиновників вкотре пообіцяв Валентин Хоптян. На колегії ОДА губернатор нагадав, що при обласній адміністрації діє гаряча лінія. Щоправда стосовно «прозорості» цього телефону очільник області має певні сумніви. За його підозрами, чиновник, котрий відповідає за роботу антикорупційної лінії, «фільтрує» інформацію, яка туди надходить.

– Мені більше дзвонять. Находять мій прямий телефон і вже питають: «Валентине Антоновичу, а хто у вас там сидить на гарячій лінії? Вони вам доповідають, що ми дзвонили, і так далі?». А він фільтрує. Він дає те, що йому вигідно. А може він вже торгує тією інформацією? Юрій Васильович (заступник голови –  керівник апарату облдержадміністрації Желіховський – прим. авт.), я це вам доручаю вже не перший раз. Ви не контролюєте, – дорікнув Валентин Хоптян.

До слова, за антикорупційний телефон в обласній адміністрації відповідає завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції, взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Борис Довгий. Однак сьогодні висловити свої претензії особисто підлеглому губернатор не змін. Чиновник перебуває у відпустці.