X

Міжнародна організація шукала роботу для п’яти сотень тернополян

Студенти, випускники, всі ті хто шукають чи просто хочуть змінити роботу прийшли на День Кар’єри, влаштований міжнародною організацією AIESEC.

Загалом захід відвідало близько тисячі людей, понад 500 зареєструвалися, – розповідає керівник проекту Оля Мальчик. – Це випускники, молоді спеціалісти. Такі ж заходи проходять ще у 18 містах України.

Молодь мала можливість самостійно почути інформацію про компанії та їх вакансії від самих працедавців і з’ясувати всі організаційні моменти, а не витрачати тижні на перегляд видань з працевлаштування в інтернеті та інших ЗМІ. Свої вакансії пропонували більше десятка роботодавців, компаній-лідерів на тернопільському і всеукраїнському ринках.
– То є питання майбутнього. Наша компанія росте і розшируюється, – каже директор одного з підприємств-учасників виставки, – а тому ми постійно відчуваємо потребу в кадрах. Це і регіональні менеджери, і працівники офісу.

Учасники ярмарку могли пройти профорієнтаційни тести, дізнатися як правильно презентувати себе, залишити резюме роботодавцям, які їх зацікавили і навіть пройти співбесіду просто на місці.

Вікторія Барабаш, студентка ТНЕУ:
– Мене зацікавив даний захід, бо я хочу мати в майбутньому хорошу роботу. Залишала резюме, в кількох компаніях. Сподіваюся, цей захід буде корисним для багатьох і дякую організаторам.

Дмитро Мельникович: Журналіст.