Волонтери проекту «Жовтий фартух» у Тернополі щонеділі годують потребуючих людей. На благодійні обіди збираються безхатьки та малозабезпечені мешканці.

Під час сильних морозів проблема із харчуванням безхатьків у Тернополі загострилася. Відтак волонтери проекту «Жовтий фартух» багатьом допомагають пережити холодну пору. У меню – перші страви, салати, солодощі, чай, – розповідає координатор проекту Сергій Кічула. Страви готують волонтери, а також допомагають готовою їжею місцеві ресторатори.

“Після перейденого рекорду 100 людей, ми готували на 115-120 людей цього разу. А скільки їх є, насправді тих, хто заради обіду, їде через усе місто, тих, для кого теплий повноцінний обід тільки один раз в тиждень. Нам потрібна ваша підтримка , тільки завдяки спільним зусиллям проект буде жити”, – зазначає керівник благодійного проекту Сергій Кічула.

Волонтери корегують меню залежно від побажань гостей. Готовими стравами допомагають тернопільські підприємці. Долучитися до благодійного проекту можуть всі охочі. Відтак більше потребуючих людей зможе отримувати гарячу їжу.