Про рівень цін на продукти йшлося на засіданні обласної робочої групи з врегулювання цінової ситуації, що відбулося в ОДА.
Учасники засідання заслухали інформацію першого заступника начальника головного управління статистики в області Тетяни Грищук, яка відзначили, що у лютому поточного року індекс споживчих цін склав 100%, що на 0,2% нижче, ніж в середньому по Україні.
В розрізі продуктів харчування стабільними впродовж місяця залишались ціни на хліб та хлібобулочні вироби, ковбаси варені, ряд молокопродуктів. При цьому зафіксовано зростання цін на продукцію сезонного характеру: яйця курячі, овочі, окремі молокопродукти, м’ясо птиці. Незначне зниження рівня цін відзначено по наступних товарних позиціях: рис, свинина, цукор.