Майстер-клас з кулінарії організували для дітей у Тернопільському благодійному фонді «Карітас». Хлопці і дівчата вчилися готувати солодощі.

До тернопільського «Карітасу» завітала кондитерка Марія Козак. Вона поділилася з малечею секретами приготування різних десертів.

«Навчитися смачно готувати може кожен. Дітям корисно зайнятися приготуванням різних страв самостійно. А враховуючи те, що малеча полюбляє солодке, ми вирішили готувати кекси з вершковим кремом і кейк-попси. Розпочали з ознайомлення із рецептами, а потім одразу взялися за справу. Діти дуже натхненно працювали, результати всіх порадували. Було надзвичайно смачно. Думаю, вдома вони без проблем можуть повторити приготування».

Додамо, майстер-класи з кулінарії для дітей організовують у тернопільському «Карітасі» щоп’ятниці. Приєднатися до занять можуть всі охочі.

Софія Романська