Дякую за кожен голос, відповідаю за кожне слово, виконаю кожну обіцянку

Парламентська передвиборча кампанія добігає свого завершення, вже 28 жовтня українці будуть обирати своїх представників до Верховної Ради України, зроблять свій вибір, що на подальші декілька років визначить долю нашої країни, її політичний, економічний та культурний розвиток. Саме від вашого вибору буде залежати чи буде у парламенті й надалі діяти комуно-регіонально-тушкована коаліція, що продовжуватиме курс на будівництво неукраїнської України.

Я дякую всім мешканцям Бучацького, Гусятинського, Монастириського та Теребовлянського районів, котрі підтримали й прийняли мою програму та мої принципи, стали частиною моєї команди. Ваша підтримка – це не лише підтримка мене особисто, це підтримка моєї стратегії національної консолідації українського народу та будівництва Справжньої Української України – європейської, демократичної та соціальної держави. Такої держави, про яку мріяли наші діди, котрі воювали в лавах Української повстанської армії та батьки, які голосували саме за таку Україну 1 грудня 1991 року на референдумі про Незалежність.

Переконаний, що ці вибори мають закласти основу для формування патріотичної проукраїнської більшості у парламенті – єднання навколо інтересів України та її цінностей, що сформує справжній український уряд народної довіри. Для цього потрібна консолідація зусиль всіх патріотичних сил та наявність у парламенті справжніх патріотів, які всі зусилля будуть спрямовувати не на міжпартійні конфлікти, а на створення проукраїнської більшості.

Тому, я вдячний виборцям об’єднання патріотичних сил «Наша Україна», що повірили в мене та обіцяю, що буду відстоювати та захищати все українське – українську мову, культуру, українську церкву, українського виробника та українські національні цінності.

З вдячністю приймаю підтримку прихильників ВО «Батьківщина» та зобов’язуюся стати частиною проукраїнської коаліції у парламенті, докласти максимум зусиль для звільнення Юлії Тимошенко, Юрія Луценка та інших несправедливо засуджених.

Пишаюся тим, що мене підтримують виборці ВО «Свобода» – справді патріотичної української політичної сили, тому обіцяю стати вірним соратником молодим свободівцям у боротьбі проти зовнішньої антиукраїнської навали та внутрішньої антиукраїнської «5 колони».

Віддаю шану симпатикам УДАРу, які вирішили підтримати мою кандидатуру на мажоритарних виборах, та беру на себе обов’язок внести в український парламент нові правила роботи, побороти парламентське хабарництва та голосування «за відмашкою». Народний депутат має бути народним слугою, працювати на народ, а не на особисте збагачення.

Дякую людям, які, незважаючи на розчарування у політиці та політичних партіях, побачили всю небезпеку пасивної поведінки для незалежності України і вирішили віддати голос за молодість та патріотизм, що зможе стати на сторожі Незалежності.

Висловлюю подяку всім, хто вирішив проголосувати за мене і зроблю все можливе, щоб зупинити наступ в Україні кремлівського проекту «Рускій мір», що заперечує навіть наявність окремого українського народу, та для об’єднання історичних українських церков у Єдину Соборну Українську церкву.

Підтвердивши свою довіру моїй кандидатурі, Ви зобов’язуєте мене:

– До боротьби за посилення ролі української мови та відновлення гідності кожного українця – за скасування антиукраїнського мовного закону, за визнання ролі УПА та інших учасників руху за Незалежність України у становленні української державності та забезпечення правдивого висвітлення історії Української держави на всій території України.

– Боротися з перетворенням України на тоталітарну державу «російського типу». Відновити демократичний розвиток країни та зупинити політичні репресії.

– Провести люстрацію та декомунізацію українського суспільства, зробите все для ухвалення законопроектів УНП про заборону комуністичної ідеології та про люстрацію. Позбавити підвищених пенсій та інших соціальних пільг, отриманих за роботу в органах НКВС-МДБ-КДБ СРСР.

– У судовому порядку скасувати кабальні газові угоди 2009 року та антиукраїнський «Харківський пакт» 2010 року та забезпечити виведення російського флоту з території України.

– Запровадити процедуру відкликання народного депутата, якщо він порушив норми депутатської етики та передвиборчі обіцянки.

– Прискорити інтеграцію України в ЄС та НАТО через внесення змін до закону про засади зовнішньої політики, куди внести пункт про обов’язкову інтеграцію України в НАТО як надійний і найменш витратний спосіб забезпечення обороноздатності країни.

– Захищати національного виробника, зробити основою економічної політики держави принципи захисту національного виробника та сприяння економічній активності населення, зокрема, розвиток малого і середнього підприємництва.

– Підтримувати селянина-господаря та продовжити мораторій на продаж землі до того часу, поки не буде створено умов, за яких селянин зможе якісно обробляти землю, матиме для цього всі необхідні ресурси.

З вірою у Бога та майбутнє України

Андрій Давиденко