Лідери партії „Україна – вперед” Наталія Королевська та Євгеній Суслов, разом з екс-головою ЦВК Ярославом Давидовичем сьогодні, 24 вересня, каталися Тернополем та зустрічалися з місцевими жителями.

Під час запланованої зустрічі з журналістами, яка розпочалася з майже годинним запізненням від анонсованого часу, Королевська заявила, що в своєму житті вона ще ніколи не була в нашому місті. Порівняла Тернопіль зі Швейцарією.

― В вас тут дуже гарно, дуже велике озеро, і в мене гарний настрій, ― пояснила політик.

Розповідаючи про свою попередню зустріч з працівниками та керівництвом «Ватри» лідер «Україна вперед» запиналася, підбираючи українські слова. Її тяжко було вимовити українською «лінії» та «ліхтарі» – ці слова їй підказували однопартійці. В подальшій розмові Королевська просто вставляла, де було зручно, російські слова.

Поки Королевська спілкувалася з пресою, під стінами прес-клубу на її команду вже чекав Мерседес з чотирьма трійками на номерах. В планах політика на цей день заплановані також виступ на радіо, та зустріч в обласній філармонії з виборцями.

Кандидат в нардепи з команди Королевської Андрій Шевченко, приїзд якого в Тернопіль, також анонсували, разом з своїми політпобратимами в наше місто не прибув, – пише Доба.