Чемпіонат світу з водно-моторного спорту завершився у Тернополі. На підсумковій прес-конференції організатори змагань оголосили імена переможців, при цьому відзначивши, що світова першість відбулася на високому організаційному рівні.

Перше місце у класі JT250 здобув росіянин Артем Нікітін. Українка Анастасія Лисенко, на котру покладали великі надії, посіла сьоме місце. До речі, у цьому класі українці ще жодного разу не посідали вище дванадцятої сходинки. Про це повідомив головний суддя змагань Сергій Вишневський. У екстремальному класі F500 «золото» здобув словацький спортсмен Марін Джанг. У перегонах на Кубок мера Тернополя в класі F500 перемогу святкував росіянин Олексій Бучков. У відкритому кубку Східної Європи переможцем у класі RN2000 переможцем став Маріс Василевських з Латвії.

До слова, комісар Міжнародного водно-моторного союзу Петро Пилаєв відзначив високий рівень організації і проведення змагань у Тернополі. Під час чемпіонату травми отримало двоє пілотів. Спортсменам вчасно була надана кваліфікована медична допомога.