Український гурт Los Colorados презентував новий кліп на пісню «Тільки у Львові», переспівану англійською мовою. Зйомки велися з різних точок міста, найцікавіша з них – дах місцевої телерадіокомпанії.

В Youtube зявився новий ролик від тернопільського гурту Los Colorados, який два тижні тому «вибухнули» в інтернеті завдяки своєму переспіву пісні “Du hast” німецького гурту Rammstein. Цього разу тернополяни переспівали відомий хіт про Львів початку XX століття – “Тільки у Львові”, – повідомляє AFISHALVIV.NET.

Впродовж трьох днів на початку травня хлопці проводив зйомки цього кліпа у різноманітних локаціях Львова – від площі Ринок до об’їзної дороги . “За сюжетом, четверо членів гурт різними шляхами дістаються до Львова, долають труднощі, блукають і їздять на “Харлей-Девідсонах”, щоб разом заспівати на Високому Замку про таке гарне місто як Львів”, – розповів гітарист гурту Ростик Фук.

“Хлопці не лише переспівали її у власному польковому баченні, а й адаптували англійською мовою. Тому тепер Львів матиме ще одне якісне відео, котре можна буде показувати гостям міста як і до ЄВРО-2012, так і багато років опісля”, – зазначив представник медіа-центру «Львів-2012», який координував зйомки відео.

Нагадаємо, що це не перша робота гурту у переддень ЄВРО-2012. На початку травня з’явився переспіваний варіант відомого хіта “I like to move it”, який став телевізійним гімном ЄВРО-2012 в Німеччині. А 10 днів тому в інтернеті з’явився, вже згаданий, переспів від Los Colorados пісні “Du hast”, і за ці дні він отримав понад 600 тисяч переглядів. А популярність гурт здобув своїм кавером на пісню Hot&Cold, котре набрало близько семи мільйонів переглядів на YouTube.