20 травня парафіяльна громада св. апостола Івана Богослова міста Тернополя організувала урочисті святкування храмового празника для вірних. У Божественній Літургії, яку очолив декан Тернопільського районного деканату о.-митрат Роман Гриджук, взяли участь декан центрального деканату Тернополя о. Роман Цюпка, священики східного деканату Тернополя, до якого належить парафія, та велика кількість вірних та гостей.

Настоятель храму о. Іван Козій, декан Тернопільського східного деканату, привітав парафіян зі святом, дякував членам церковного комітету, парафіяльному хору, Тернопільському молодіжному театру «Богослов» та усім спільнотам, активним вірним та жертводавцям за служіння, наполегливу працю для благоустрою храму.

Після Літургії священики освятили воду та окропили вірних. Відтак відбулася процесійна хода довкола храму.

Тернопільський молодіжний театр “Богослов”, який діє при парафії, організував святковий концерт із піснями та різноманітними конкурсами для молоді та гостей свята. Упродовж свята діяв ярмарок, а члени спільноти частували присутніх борщем, – повідомили у прес-службі Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ.