Одіозний керівник фракції Партії регіонів у міській раді Василь Лукін рідко залишається «невидимим» на сесії. Його подекуди безглузді зауваження і пропозиції завжди супроводжує сміх решти присутніх, в тому числі депутатів і журналістів. Кулуарно регіонала вже охрестили «місцевим клоуном». Але деякі його зауваження принаймні змушують замислитися.

Так, сьогодні у порядку денному є кілька питань щодо виділення землі мешканцям міста,  прізвища яких породжують двоякі домисли. Наприклад, 12 сотих на вулиці Спортивній – гр. Камінському Ю.Й. (у мера є заступник – Володимир Камінський), дозвіл на розроблення проекту відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки на вулиці Глибокій, 45 – гр. Липці М.Л. (серед «свободівців» є депутат Ігор Липка), або розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею біля двох сотих на вулиці Далекій, 2 – гр. Попадину Б.Б. (такий депутат теж є у фракції «Свободи»). Власне на це і звернув сьогодні увагу Василь Лукін. Але міський голова Сергій Надал одразу знайшов цьому пояснення.

– Мені дуже шкода тих людей у Тернополі, які по якійсь випадковості є однофамільцями всіх працівників міської ради або депутатів ВО «Свобода», бо протягом п’яти років їхні клопотання, за пропозицією Лукіна, не будуть виноситися на сесію. Хочу, щоб всі розуміли, що ці люди є чисто випадковими однофамільцями. І жодного відношення до депутатів від «Свободи» або працівників міської ради вони не мають, – запевнив мер.

Фото ZIK

Читайте на цю тему: