Мешканців Тернополя та області просять долучитися до збору коштів на протез для нашого земляка, захисника Андрія Кирничного.

Такий заклик поширили у спільноті ЗОШ №11.

“Друзі, тернополяни, вся спільното 11 школи, звертаюсь до Вас з проханням долучитись до збору коштів для допомоги моєму класному керівнику Кирничній Марії Романівні. Її єдиний син Андрій втратив на війні ногу і потребує протезування. Багато років тому батьки Марії Романівни були репресовані та вислані на Сибір, тепер за боротьбу за Україну постраждав її син… Кирнична Марія Романівна – красива, розумна, елегантна жінка, яка все своє життя присвятила школі, це педагог, яка залишила свій слід у серцях та пам’яті тисяч учнів. І тепер, на схилі літ, у неї одна мрія – поставити сина на ноги, адже мама є його найбільшою і єдиною підтримкою.
Дмитро Синюта, випускник 11 школи, відкрив збір на протез для Андрія у монобанку.
Тому звертаюсь до всіх учнів Марії Романівни, її випускників, колег, до всіх своїх близьких та далеких знайомих, будь ласка, приєднайтесь хто чим може, малих донатів не буває, важлива участь кожного, адже в єдності сила!”, – ідеться у дописі Тетяни Іваськів.

Аби допомогти захиснику, потрібно перейти за посиланням на допис. У першому коментарі вказані реквізити банки.