Негідним ставленням до прем’єр-міністра Арсенія Яценюка і бійкою Верховна Рада подарувала картинку російським телеканалам.

Олег Барна, Арсеній ЯценюкПро це в ході пленарного засідання заявила народний депутат від фракції «Народний фронт» Вікторія Сюмар.

Політик підкреслила, що прем’єр, як і президент є символами України, і бійка в Раді, а також спроба нардепа Олега Барни скинути прем’єра з трибуни – ганебна поведінка для народного обранця.

«Нещодавно ЗМІ описували історію, чому у США ніколи не вибирають людей, які дозволяють собі підвищити голос. Тому що такі люди не вміють керувати державами. Такими діями сьогоднішніми ми ставимо під загрозу коаліцію, політичне майбутнє і долю української державності, тому що люди нам не довіряють», – підкреслила Сюмар.

«Якщо це коаліція, то має бути елементарна повага, повинні бути дотримані елементарні норми, це навіть не питання нашої взаємодії, це питання того, як нас бачать люди, зараз ми подарували картинку і російським телеканалам, і всьому світу», – додала вона.