Як ми вже повідомляли, в Шумському районі зіткнулися два маршрутних мікроавтобуси: 24 постраждалих госпіталізовані, серед них – двоє малолітніх дітей. Кількох постраждалих прооперували. Чотирьох після огляду відпустили додому. На допомогу місцевим медикам навіть виїхала бригада з обласного центру.

аварія, ДТП, Шумськ, мікроавтобуси, автобуси8 серпня на автодорозі поблизу села Крогулець Шумського району зіткнулися два пасажирські мікроавтобуси, які слідували за маршрутом «Шумськ-Кременець» і «Матвіївка-Шумськ». Повідомлення про автопригоду до органів внутрішніх справ надійшло о 8 годині 20 хвилин. У транспортних засобах знаходилося близько 40 пасажирів, у тому числі двоє дітей 9 і 6 років.

За попередніми даними, водій мікроавтобуса, який рухався за маршрутом «Матвіївка-Шумськ», несподівано виїхав на зустрічну смугу. Свідки розповідають, що удар після майже лобового зіткнення був такий сильний, що відразу в двох транспортних засобів відлетіли передні колеса.

«Дуже допоміг поки невідомий нам лікар, який проїжджав повз аварія, ДТП, Шумськ, мікроавтобуси, автобусисвоїм автомобілем, – розповіла в. о. головного лікаря Шумської районної лікарні Ольга Бабій. – Якраз він провів перший огляд всіх потерпілих. Фельдшерам швидкої допомоги, які прибули на місце події, медик повідомляв, кого потрібно госпіталізувати в першу чергу».

Розслідування ДПТ взяла під свій контроль прокуратура Тернопільської області.