Ритуальне злиття уламків колись легендарної партії на Тернопільщині завершилось гучним “пшиком”.  “За Збручем” не розуміє, для чого об’єднувати дві маловпливові партії, з яких лише одна має представництво в облраді, і то завдяки особистостям, а не політичному бренду.

залишки двох РУХів не об'єдналисяНапівжива УНП вийшла з переговорного процесу з іншим музейним експонатом,  напівмертвим  НРУ. Раніше екс-нардеп і пивовар Ярослав Джоджик заявив про призупинення членства в керівних органах квазіоб’єднання. Надування щік колишнього політика ніхто не зауважив. Рішення місцевого олігарха, нібито, спровокували махінації, до яких вдалися рухівці при проведенні перереєстрації. Про це натякає своїй статті газета Місто

У професора Анатолія Вихруща, який на Тернопільщині поки що очолює легендарну партію, більше часу йде на перевірку конспектів студентів, ніж на політику. За його спиною молодші рухгеноссе заварили підгорілу кашу, яка не сподобалася потенційним побратимам. Мирити “диванні” партії та гасити пожежу до Тернополя поспішає голова НРУ Василь Куйбіда. Цілком можливо, що за наслідками “розбору польотів” керівник партії відправить професора Вихруща на почесну політичну пенсію.

На фото: Від легендарного РУХу залилилася купка шерсті і кісток