.

Мешканці Збаража бачили у небі над містом неопізнаний літаючий об’єкт.

.

Про це пише “Свобода”.

Минулого тижня у редакцію зателефонували читачі зі Збаража й розповіли, що у небі над містечком запримітили незвичайні об’єкти. Та ще й зафіксували дивовижу на фото.

– То було у ніч з 4 на 5 червня, близько другої години. Небо – зоряне, без жодної хмаринки. І раптом побачив чималеньку яскраву кулю, яка рухалася не дуже швидко й не дуже повільно, – пригадав один із очевидців, збаражчанин Віталій Тивонюк. – Довкола куля була оповита вогнем. А далі побачив ще одну таку саму, і ще одну… Їх було аж шість. Рухалися з однаковою швидкістю і перебували на однаковій відстані одна від одної.

Аби переконатися, що це не марево, Віталій покликав дружину Світлану. Вона теж завважила вогненні кулі. Подружжя не розгубилося, взяло фотоапарат і зазнимкувало невідомі об’єкти.

– На жаль, техніка не досконала, тому якість фото бажала б бути кращою. Та і нам не вдалося зафіксувати одразу шість куль, бо не помістились в об’єктиві, – додала пані Світлана. – Трохи було лячно, адже одразу пригадала всі фільми про інопланетян. Але, з іншого боку, й цікаво, що це таке: чи то справді НЛО, чи якісь новітні літальні апарати, чи явище природи, чи китайські ліхтарики, які запустили у небо під час якогось свята?..

Також подружжя пригадало ще одну деталь тієї ночі. Надворі було дуже тихо, аж тут раптом чомусь заспівав сусідський півень і собака зворохобився. Так, ніби вони щось відчували. Щось трапилося й з технікою. Як тільки-но зібралися переписати світлини з фотоапарата на комп’ютер, останній відмовився працювати й завис. А потім взагалі пропало світло. Містика? Можливо, просто збіг. А може, таки інопланетний зореліт пролітав над Збаражем тієї ночі…