На “Галицькій дефіляді” відвідувачів пригощатимуть румунською і карпатською стравами

04/06/2018 1
Розмір тексту:

Один з найвідоміших тернопільських  гастрономічних фестивалів «Галицька дефіляда» відбудеться у найближчі вихідні. Дійство триватиме у парку імені Тараса Шевченка три дні: 8-10 червня. Цього разу особливістю фестивалю стане те, що на ньому представлятимуть не тільки галицьку кухню, а й українську та румунську кухню Карпат.

– Цьогоріч ми змінили концепцію фестивалю і тепер представимо не лише галицьку, а й колоритну українську та румунську кухню Карпат, – зазначають організатори заходу. – Зокрема, румунський шеф-повар Флорін Патрічі приготує «токаніцу» – м’ясо тушковане з великою кількістю цибулі, овочами і томатами, яку роздадуть усім присутнім безкоштовно. А з української сторони бренд-шеф Віталій Гуралевич готуватиме карпатський банош. Його стравою теж можна буде посмакувати безкоштовно.

Приготування страв румунської та української кухні заплановане на 9 червня. В інші дні на відвідувачів чекає битва фарбами, танцювальний флешмоб, номери від гуцульських колективів, в тому числі колоритних музикантів з трембітами, виступ цимбаліста з Ворохти Петра Сказківа – фіналіста шоу «Україна має талант» та інші розваги. На фестивалі працюватиме Алея хенд-мейд виробів. Відвідувачі заходу також зможуть взяти участь у конкурсі на кращу вишиванку серед чоловіків, жінок і дітей. Переможці конкурсу отримають грошову винагороду.

Ольга Трач

  • Теги:

Коментарі (1)

віталій

04/06/2018

через ці дефіляди та свята пива і т..д… галявини в парку вздовж алею вже мають вкрай не привабливий вигляд, замість зеленого газону там там жовті непривабливі витоптані площадки.

Додати свій коментар

Креатор буд

Опитування

  • Де плануєте відпочивати влітку?

    Результати

    Loading ... Loading ...