Голова облдержадміністрації Михайло Цимбалюк став почесним громадянином міста Бучач.

Таке рішення, повідомляє прес-служба ТОДА, прийняв виконавчий комітет Бучацької міської ради, враховуючи «особливий внесок голови обласної державної адміністрації у розбудову міста». Напевно, керманич області там щось таке набудував, про що нам невідомо. А якщо мова про те, що він на своїй посаді доклався до того, щоб місто було належно підготовлено до ювілею, – так це ж його робота. За це він зарплату отримувати повинен, а не почесні звання.

Але якби там не було, під час урочистостей з нагоди 750-річчя Бучача його міський голова Омелян Оверко вручив Цимбалюку відзнаку «Почесний громадянин міста Бучач», наголосивши на тій роботі, яку, з ініціативи та за дорученням голови облдержадміністрації було проведено в рамках ювілейних приготувань.

Тож тепер Цимбалюк стоїть чи не водному ряді з такими іменами, як Соломія Крушельницька (уродженка села Білявинці Бучацького району), Нобелівський Лауреат, уродженець Бучача Шмуэль Йосеф Агнон, скульптор зі світовим іменем Іоанн Пінзель. На жаль, не вдалося знайти інформації, чи є ці постаті почесними громадянами Бучача, зате про почесне звання Цимбалюка знатиме вся область. Порадіємо! А для більшої радості за компанію  можна було б почесне звання дати і Віктору Януковичу, як не як телеграму прислав тож і йому перед виборами б не завадило.