Прес-служба Тернопільської обласної організації ВО “Свобода” заявляє, що інформація, оприлюднена на сайті “За Збручем” під сенсаційною назвою “У Бережанах депутата-“свободівця” впіймали на хабарі?” (http://zz.te.ua/?p=25017,) не відповідає дійсності, є очевидно замовною і носить наклепницький характер.

Про це повідомляє сайт всеукраїнського об”єднання. “Оприлюднена на зазначеному сайті інформація ,- йдеться у повідомленні, – що містить припущення “нібито/начебто/мовляв” є звичайною інформаційною “качкою”, й виявилася найбільш несподіваною для вказаного у матеріалі депутата. Нібито затриманий депутат Бережанської районної ради Іван Старко насправді виконує свої обов’язки, постійно перебуває на робочому місці, а інформацію про своє затримання прочитав на згадуваному інтернет-ресурсі”.

Оскільки  ситуація навколо висвітлення подій в Бережанах склалася непроста ми й надалі будемо стежити за розвитком подій та інформувати про це наших читачів. Можливо, завтра дізнаємося подробиці історії і що там було насправді правопорушення чи провокація правопорушення.