Міський голова Тернополя Сергій Надал зустрівся з педагогічним колективом, батьками та дітьми дошкільного навчального закладу № 21.

У цьому садочку, як ми повідомляли, було розбито сім ртутних термометрів.

Оскільки про даний випадок не було своєчасно повідомлено управління освіти, управління з питань надзвичайних ситуацій та міську СЕС, завідувачу дошкільного закладу була винесена догана.

Під час зустрічі батьки вихованців та колектив навчального закладу просили не звільняти керівника дитячого садочку, оскільки вона є сумлінним працівником та користується авторитетом та повагою серед батьків.

– Даний випадок став уроком для усіх навчальних закладів Тернополя. Коли трапляється нещасний випадок, який може загрожувати здоров’ю дітей, необхідно одразу повідомляти про це відповідні служби, – сказав Сергій Надал. – Проблема вашого садочку в тому, що його керівництво намагалося приховати розбиття ртутних термометрів. Після цього випадку ми прийняли рішення про звільнення завідувача дитсадку. Але, зважаючи на звернення батьків не робити таких дій, керівник дошкільного навчального закладу №21 залишиться на роботі.