Виявляться, у співака Віктора Павліка, який своїм концертом скоро ощасливить місто, крім активної політичної позиції також бурхливе духовне життя.

Як пише газета Сегодня: “Віктор Павлік багато років був парафіянином церкви Сандея Аделаджі «Посольство Боже», яке відносить себе до течії протестантів, але 5 років тому перестав її відвідувати, перейшовши в дочірню церква «Найсвятіша святинь». Туди він ходить до пастора Софії, називаючи її «духовною мамою».

На питання, чому співак перестав ходити до свого першого пастору, Павлик відповів: «Церква пастора Сандея дуже велика, вміщує близько 3000 чоловік. Тому там все набагато сумбурні, багато приїжджих, лоточки як на базарі, – книжки продають, касети, диски. Я знаю, що на Сандея завели кримінальну справу, але особисто я не вірю в усе, що говорять, і нічого не хочу знати про це. І вже тим більше, не хочу, щоб хтось думав, що через це я пішов з його церкви. Просто пастор Софія мені ближче за духом, хоча Сандея я теж вважаю своїм духовним батьком.”

На фото: Раніше вони були ледь не ліпші друзі