Про це пише  Сегодня, посилаючись на заступника голови Адміністрації Президента Ганну Герман.

Видання пише, що на Різдво Януковича чекають у Почаївській лаврі. Неофіційно на Банковій це підтвердили, проте офіційного підтвердження поки що немає.

“Президент планує відвідати Почаївську лавру на Різдво. Він завжди мріяв побувати в ній на Різдво, але поки невідомо, чи дозволять здійснити цю мрію державні справи в цьому році”, – сказала Сегодня заступник глави АП Ганна Герман.
“Віктор Федорович говорив, що хотів би взяти участь у богослужінні в нашій Почаївській лаври на Різдво”, – повідомив газеті  Сегодня високопоставлений чиновник в адміністрації Тернопільської області.

Принагідно нагадаємо, що обласна рада неодноразово зверталася до керівництва держави, щоб забрати храм від УПЦ Московського патріархату.

Крім того, видання розповідає, що Президент збирається зустріти Новий рік у колі сім’ї, швидше за все, в держрезиденції Синьогора в Івано-Франківській області, джерело в Адміністрації Президента.

Як з’ясувала Сегодня, до кінця тижня відремонтовану резиденцію повинні здати будівельники.
“Федорович має провести тут свята, аж до старого Нового року”, – розповіли газеті робітники. За даними газети, в резиденції оновили інтер’єр, замість альтанки поставили капличку.